Turniiri peakorraldaja ja Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubi juhi Gert Prantsi sõnul on osalejatel lisaks korvpallile tihe programm. “Me ei ole keskendunud ainult korvpallilplatsil toimuvale, vaid kvaliteedile kõiges. Osalejatele teeb turniiri huvitavaks avamistseremoonia, SKLZ Challenge Night laste osavus-, viske- ning pealtpanemisvõistlus ning turniiril tuleb välja ka muusikavideoga laste kossulaul, mille on teinud Laulupesa laulustuudio koos Põhja-Tallinnaga,” loetleb Prants turniiri meelelahutuse osasid, vahendab Basket.ee.

Korvpalliväljakul toimuv on samuti tasemel - kohale tulevad 52 tiimi üheksast riigist üle Euroopa. Kõige vanemate ehk U13 poiste seas on esindatud Tel Avivi Maccabi, Kaunase Žalgiris, Berliini Alba, Moskva Dünamo, Roma Stellaazzurra, Riga DSN – nimed, mis kõnetavad kõiki korvpalli tundvaid huvilisi. U13 Eliit vanuseklassis mõistavad õigust väljakul meie parimad, Euroliigaski vilistanud Rain Peerandi ning Aare Halliko.

U13 vanuseklassis esindab Eestit Prantsi juhendatav TÜ KK Lõvid. Berliini Alba, Riia DSN-i ja Tel Avivi Maccabiga ühes alagrupis olevad Lõvid jäid alagrupis napilt viimaseks, saades ühe võidu ja kaks kaotust. Riia DSN alistati 52:43, ent Berliini Albale ja Tel Avivi Maccabile jäädi alla vastavalt 53:71 ja 62:64.

Lohutusringis läheb Lõvid vastamisi teises alagrupis neljandaks jäänud Moskva Dünamoga.

Kõikide vanusegruppide tulemused on nähtavad siit.