Tartlased ei suutnud kuidagi ohjeldada Vaidotas Volkust, kes tabas neli kaugviset ja tõi 32 punkti. Terve mängu kaotusseisus olnud Tartu Ülikooli resultatiivsemad olid Tanel Kurbas ja Rain Veideman 16 punktiga. Eriti lahjaks jäi Tartu pikkade panus - Vallo Allingu kogus 7 ja neljandal veerandil vigadega välja langenud Bill Amis vaid 4 punkti.

Tartu võitis küll lauavõitluse 45:39, kuid näitas oluliselt kehvemat visketabavust - kahepunktivisete tabavus vastavalt 36 ja 58%, kolmesed samuti 36-58 ja vabavisked 45-59%.

Tartu Ülikool - Utena Juventus (17:20, 40:40, 59:69, 74:96)

Mängu eel:

Tartu Ülikooli abitreener Gert Kullamäe kinnitas Delfile, et peale Timo Eichfussi rohkem keegi vigastustega kimpus ei ole ning leedukate vastu astutakse parimas võimalikus rivistuses.

„Eichfuss veel pallitrenni ei tee, vaid rassib rohkem jõusaalis ja basseinis. Selline vigastus vajab ikka paranemiseks aega,” lausus Kullamäe Eichfussi kohta, kes väänas kaks nädalat tagasi Kalev/Cramo kohtumise eel jalga ning pidi mõnda aega käima karkude toel.

Kullamäe nägi ka eilset Juventuse ja Kalev/Cramo heitlust, kuid midagi erilist ta vastase kohta välja ei toonud. „Tüüpiline Leedu meeskond, mis seal ikka erilist. Nagu ikka Leedu klubid on – keskmise tasemega meeskonnad. Nad on kõik ühte auku,” ütles ta ning lootis, et mäng Tallinnas väsitas nad tartlaste jaoks ära.

„Ikkagi teine mäng järjest. Loodame, et on väsinud,” sõnas Kullamäe.

Tartul on Balti liigas kolmest mängust kogutud kaks võitu, Juventusel kaks kaotust. Tabelis asutakse 11 meeskonna seas vastavalt neljandal ja seitsmendal kohal.