Tartu Ülikooli spordihoones peetud kohtumist alustas paremini külalisvõistkond, minnes avaveerandi lõpuks 26:20 juhtima.

Teisel veerandil õnnestus Tartul kaotusseisu vähendada ning poolajaks oli Rakvere edu kahanenud kolmele punktile (46:43).

Kolmas veerandaeg kuulus täielikult kodumeeskonnale, kes võitis veerandi 26:15 ja läks 72:58 juhtima.

Neljandal ehk otsustaval veerandil Rakvere enam kaotusseisust välja ei suutnud tulla ning Tartu saigi hooaja esimeses mängus kohe revanši Rakverelt, kellele hiljuti oldi kaotatud. Tartule seega 84:77 võit.

Võitjatele tõid kahekohalise arvu punkte Justin Ingram (16p), Joosep Toome (15p), Kristo Saage (14p) ja Silver Leppik (10p). Kaotajate ja ühtlasi kogu kohtumise resultatiivseim oli Reimo Tamm 22 punktiga, märgatava panuse andsid ka Juris Umbrasko 19 ja Maris Laksa 17 punktiga.

Pärnu 84:81 Valga

Pärnu alustas mängu paremini ja võitis poolaja 38:33. Kolmandal veerandajal õnnestus Valgal vahet vähendada ja neljanda veerandi lõpuks olid tablool viiginumbrid 77:77.

Mängu sangariks tõusis mullu Tartu Ülikooli meeskonnas mänginud Kristjan Evart, kes kaks sekundit enne lisaaja lõppu kolmese tabas ja võidu kodumeeskonnale tõi. Muide just Evart viskas ka normaalaja viimase korvi (vabaviskest).

Rain Raadik tõi võitjatele 17 punkti ja 19 lauapalli, Augustas Peciukev 16 ja Kristjan Evart 10 punkti. Kaotajate kolm suuremat korvikütti olid välismaalased, neist enim, 18 punkti, viskas Alexey Adediran.

Tallinna Kalev 75:77 TTÜ

Järjekordset põnevuslahingut alustas selgelt paremini TTÜ, lõpetades avaveerandi 22:11 eduseisul. Ka teine veerand ei toonud mängu muutust ja nii mindi poolajale külalismeeskonna 37:26 juhtimisel.

Kolmanda veerandajaga rebis Kalev end mängu tagasi ning otsustavaks veerandiks oli TTÜ eduseis kahanenud ühele punktile (55:54).

Ka otsustav veerand kulges võrdselt. Kui viis sekundit enne lõppu oli Kalev 85:84 ees ning pall neil, tundus, et võit on käes. Kuid ei, Marc Campbell tegi valesöödu ja Erik Keedus tõi kiirrünnakuga viimase sekundi korvist kaks punkti TTÜ-le juurde ning tabas ka vabaviske, sest Emmanuel Okoye oli viset takistades määrusi rikkunud. Nii saigi magusad võidupunktid avavoorust kirja TTÜ.

Võitjate parimaks tõusis võimsa teise poolaja teinud Erik Keedus 21 punktiga, Andrew Arnold toetas 15 silmaga. Kalevi resultatiivseim oli otsustaval hetkel valesöödu teinud Eric Campbell 22 punktiga.

Rapla 63:71 Hito 

Kodusaalis mänginud Rapla alustas hooaega kaotusega liiga uustulnukale KK Hitole, kes tõi Ida-Virumaa meeskonna Eesti meistriliigasse.

Rapla võitis küll avaveerandi 19:16, kuid kehva visketabavusega kaotati teine veerand üheksa punktiga ning poolajaks oli HITO ees juba kuue punktiga, 38:32.

Tasavägise teise poolaja suutis HITO kahe punktiga võita ning klubi esimesest mängust kõrgemas seltskonnas saadi võidupunktid kohe kätte.

Siim Laur oli võitjate parim 26 punktiga, Rauno Nurger tõi Raplale 12 ning Indrek Kajupank 10 punkti. Rapla meeskonna visketabavus selles mängus oli 29,9%.