Võitjate tulemuslikum oli 23 punkti, 9 lauapalli ja 5 korvisööduga Raimonds Vaikulis. 21 punkti lisas Matthew Hall. Rapla meeskonnas vedasid skooritegemise vankrit Heigo Erm 22 ja Raido Ringmets 21 punktiga.

Rapla Sadolini spordihalli oli kohtumist vaatama kogunenud ligi tuhat inimest. Avaveerandaeg kulges võrdselt ja vaatemänguliselt - näha sai nii pealtpanekuid (Viljar Veski ja Raido Ringmetsa esituses) kui ka kaugviskeid mõlema meeskonna mängijatelt. Esimese veerandaja võitis Matt Halli korvist Tarvas 19:21.

Teisel veerandajal keskel sai Tarvas oma mootori paremini tööle ja 27:25 kaotusseisust tehti mõne minutiga 14:3 spurt ja suurendati vahe ligi kümnele punktile. Matt Hall viskas viimase pooleteise minutiga kuus punkti ja poolajapausile läksid meeskonnad Tarva 34:47 eduseisus.

Pärast poolajal toimunud Raplamaa 2011. aasta missikandidaatide esinemist jätkus mäng Tarva kontrolli all. Veerandaja keskel suutis Rapla vähendada vahe 11 punkti peale, ent Tarva poolel tabas kaugviske Martin Dorbek ja murrangut mängu ei tulnud. Rapla ei jätnud aga jonni ja kolmanda veerandaja lõpuks tegi Heigo Ermi kolmene tabloole seisuks 51:58.

Allar-Raul Antson vähendas viimase neljandiku alguses Rapla kaotusseisu veelgi, aga Tarvas pani püsti maa-ala kaitse ja Matt Halli korvid ning Janis Vahteri vabavisked viisid Tarva taas turvalisse eduseisu. Veerandaja keskel tegi Tarvas 9:3 vahespurdi ja läks sellega kohtumist 61:73 juhtima. Viimastel minutitel püüdis Rapla kodupubliku marulisel kaasaelamisel vahet vähendada ja kõige lähemale jõudsid nad Indrek Kajupanga kaugviskega, mis seisuks 72:78 tegi. Janis Vahter tabas seejärel kolmese, millele vastas omakorda Rait-Riivo Laane. Mängu lõppsaatuse otsustasid aga Vaikulise ja Matt Halli tabavad vabavisked ning lõppskoori 78:89 vormistas Martin Dorbeku kaugvise.

Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber pidas võidu põhjuseks meeskonna paranevat kokkumängu. „See mäng oli omaette elamus ses mõttes, et publikut oli palju ja rabelemist oli palju," ütles Sõber. „Aga ma ise tundsin ennast rahulikult ja meil hakkab meeskond ka vaikselt paika settima. Viimasel ajal on mängijate liikumisi olnud päris palju, aga tänane mäng näitas, et kokkumäng läheb järjest paremaks. Suutsime mõned nende murrangumomendid ära hoida ja nii see mäng meile tuli."Tarval on nüüd turniiritabelis 13 võitu ja 12 kaotust, kuuendaks langenud Raplal 10 võitu ja 14 kaotust.

Selle hooaja varasemate omavaheliste mängude seis oli meeskondadel 1:1. Kui oktoobris võitis Rakvere koduplatsil Raplat 90:70, siis kuu aega hiljem sai Piimameister Otto/Rapla koduväljakul 94:88 revanši.