Meistriliiga hooaeg mängitakse 4-ringilise turniirina, mille lõpus selgitatakse meister play-off mängudega. Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool/Rock mängivad põhiturniiril kolm ringi (kaks võõrsil ja ühe korra kodus).

Uuest hooajast alates on liiga nimeks Alexela Korvpalli Meistriliiga. Vastavasisulise kokkuleppe allkirjastasid EKL president Jüri Ratas ning Alexela esindaja Ain Kuusik.

Varasemast meistriliiga nimesponsorist aktsiaseltsist G4S Eesti sai noorteliiga suurtoetaja ning alates sügisest mängivad kõik 13–19 aastased noormehed ja neiud G4S Noorteliiga nimelisel turniiril.

AS G4S Eesti juhatuse esimehe Priit Sarapuu sõnul on korvpall Eesti spordihuviliste seas üks populaarsemaid spordialasid - favoriitide mängud toovad saalidesse tuhandeid pealtvaatajaid.

Lisaks esitleti avalikkusele ka kolmandat suurtoetajat Nordea Panka, kes võtab enda tiiva alla teist hooaega alustava naiste Eesti-Läti ühisliiga. Ühisligas osaleb sarnaselt eelmise hooajaga 12 naistkonda, millest 5 on Eestist ning 7 Lätist.

Vaata galeriid!