Mängu alguses sai end paremini käima KK Pärnu, kes sai kiirelt kerge algedu. Veerandaja teine pool kuulus aga kodumeeskonnale, kes tegi 9:0 vahespurdi, juhtides pisikesele pausile minnes 17:15. Kuigi enamiku teisest veerandist juhtis Rapla, leidis Pärnu viimastel minutitel uue hoo ning suvepealinna meeskond oli riietusruumi minnes ees 6 punktiga, seisuks 39:33.

„Esiteks, ma kiidaks vastaseid, kes tajusid kiiremini ära jõulisema mängustiili, mis täna oli lubatud, kasutades seda edukalt ära. Meie viskasime kohutavalt, ükskõik, kui palju me ei pingutanud viskasime ikka mööda,“ rääkis TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp.

Kolmandal veerandil ei saanud Rapla kuidagi oma rünnakut tööle, olles üle poole veerandajast nulli peal. Pärnul õnnestus sel ajal kasvatada oma skoori 9 punkti võrra ning kindlustada sellega eduseisu, juhtides enne otsustavat kümmet minutit 52:40. Viimasel veerandajal püüdis Rapla küll kõigest väest mängu enda kasuks pöörata, kuid tulutult. Mängu võitis KK Pärnu tulemusega 73:54.

„Tegemist on võrdsete võistkondadega, kui eelmisel omavahelisel mängul murdusime meie, siis täna murdusid teisel poolajal nemad,“ rääkis KK Pärnu abitreener Rait Käbin. Ta lisas: „Võtsime end ilusasti kokku, kuigi meil on vigastustega probleeme. Eelmises mängus oli neil suurem tiimitunne, siis täna olime meie selles paremad. Eelmisel korral hakkasime vägisi suruma, sel korral leidsime loogilisemaid lahendusi ja harutasime nende kaitse lahti.“

KK Pärnu parim oli Osvaldas Matulionis 23 punkti ja 7 lauapalliga. Teda toetasid Augustas Petukevicius 16, Rain Raadik 14 ning Rannar Raap 10 silmaga. Raadik ja Raap tegid mõlemad kaksikduublid, võttes lisaks punktidele lauast vastavalt 17 ja 10 palli.

TYCO Rapla suurimad korvikütid olid Illimar Pilk ja Rait-Riivo Laane vastavalt 15 ja 10 punktiga.