34-aastane tagamängija, kes eelmisel hooajal pallis Rootsi kõrgliiga klubi Uppsala Basketi eest, soovib leida sobivat töökohta Eestis. "Uppsala hoiab minu jaoks uksed lahti, aga tahan jääda Eestisse, kuna mu pere on siin. Erinevad asjaolud ei võimaldaks neil minuga kaasa tulla," rääkis Delfi toimetust külastanud Frier lahtiste kaartidega.

"Tunnen, et mul on veel palju anda. Kindlasti ei ole ma liiga vana, minu ülikoolikaaslane Chauncey Billups kuulub USA MM-rivistusse ja see tõestab, et selles vanuses saab veel mängida tipptasemel," tõrjub Frier oletused, et tema paremad päevad korvpallurina on juba möödas.

Eelmisel hooajal Rootsis mängis 193cm pikkune ameeriklane kohtumises keskmiselt 31,5 minutit, viskas 9 punkti ning andis 3,4 korvisöötu.

Eesti liigas pallis Frier viimati hooajal 2007-2008, kui BC Kalev/Cramos juhtis vägesid Veselin Matic. Siis Frier end avada ei suutnud, leppides selgelt pingipoisi rolliga.

Suvel kerge põlvelõikuse läbi teinud pallur on korra käinud end näitamas ka TTÜ/Kalevi treeningul. "Suuri järeldusi siit ei maksa teha, tahtsin lihtsalt näidata, et olen endiselt võimeline heal tasemel mängima," rääkis Frier enesekindlalt. "Ka nooremate mängijate õpetamine ja julgustamine võiks olla päris huvitav väljakutse. Ma ei välistaks liitumist ühegi meistriliiga klubiga kui vaid mõlemapoolne huvi tekib."