Tartu Ülikooli spordihoones peetud mängu avaveerandi võitis Kalev/Cramo tänu paremale visketabavusele 16:13. Poolajavileks pääses Tartu Ülikool juhtima 34:29 ja enne otsustavat veerandit oli tartlaste edu 60:58. Viimast veerandit alustas paremini Kalev, kes pääses viie minutiga juhtima 75:67.

1.20 enne lõppu jõudis Tartu veel punkti kaugusele, kuid 33 sekundit enne lõpuvilet viis Gregor Arbeti kaugvise kalevlased juba 86:82 juhtima. Lõpusekunditel oli tartlastel veel võimalus mäng enda kasuks kallutada, kuid Kristo Saage tegi 87:89 seisult valesöödu. Enne seda õnnetut valesöötu tõi Saage tartlased mängu tagasi, tabades veaga kolmese.

Kalevi resultatiivseim oli kuuest kaugviskest neli tabanud Arbet 19 punktiga, Gert Dorbek lisas 17 ja Armands Škele 14 punkti. Tartule tõid Rain Veideman 25 ja Bill Amis 23 punkti.

Kalev/Cramo keskmängija Joosep Toome: "Mängud Tartuga on alati printsipiaalsed. Õnn soosis täna meid. Jäime küll kümne punktiga taha, kuid suutsime kuidagi paanikasse sattumist vältida ning võitlesime edasi. Kestsime füüsiliselt paremini ning suutsime järgi võtta, vähendades pallikaotusi ja parandades visketabavust."

Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa: "Arvasin, et võidame vähe kindlamalt. Meil lasti küll algul vabalt peale visata, aga me ei kasutanud seda võimalust ära. Teisel poolajal  saime eneseusu tagasi. Aga mäng kõigub meil endiselt. Sellise koosseisuga võiks väheke paremini mängida."

Meeskonnad kohtusid sel hooajal koduses liigas esmakordselt. Tartu Ülikool oli seni võitnud kõik 8 kohtumist. BC Kalev/Cramo oli 12 kohtumisest kaotanud korra, kui pidi võõral väljakul tunnistama Piimameister/Otto Rapla 68:80 paremust.