Kalev võitis avaveerandi 26:19 ja juhtis poolajavileks 43:42. Kolmanda veerandi lõpuks oli Kalev ees 61:56 ja kuigi otsustava veerandi keskel juhiti veel 67:60, mängiti lõpuminutitega eduseis maha. Azovmaš tegi 7-punktilisest kaotusseisust 11:0 vahespurdi ja enam edu käest ei andnud. Kalevi viimasel rünnakul seisul 73:76 tegi Keith McLeod valesöödu, mis kustutas kalevlaste lootused lõplikult. Külalised vormistasid lõppseisu vabaviskejoonel.

Kalevi resultatiivsemad olid täna Frank Elegar 16 ja Gary Wilkinson 12 punktiga. Võitjate tulemuslikum oli 14 punktiga serblane Miroslav Raduljica, tema kaasmaalane Tadija Dragicevic lisas 13 punkti ja 10 lauapalli.

Kalev/Cramol on nüüd 3 võitu ja 13 kaotust. Sama seis on ka Azovmašil, kuid omavahelised mängud on Ukraina klubi võitnud. Kalevi ja Azovmaši ees on ühe võidu kaugusel Turow, kes kaotas täna Donetskile 85:99.

Kalevil jääb veel mängida võõrsil Krasnõje Krõljaga ja kodus Astanaga. Azovmaš mängib veel kodus Himkiga ja võõrsil Lietuvos Rytasega.

Alagrupis viimaseks jääv meeskond peab alustama uut hooaega kvalifikatsiooniringist.