Esimesel veerandil haaras Kalev juhtohjad Tanel Soku ja Toomas Raadiku korvidest enda kätte. TYCO Rapla jõudis kiirelt punkti kaugusele, kuid ülejäänud veerandaja hoidis Cramo pidevalt mõnepunktilist edu, juhtides pisikesele pausile minnes 19:14. Teisel kümnendil kasvatas alustuseks Kalev oma edu pea 10-punktiliseks. Seejärel sai ka Rapla hea hoo sisse ning poolajaks juhtisidki nemad 40:38.

„See mäng oli meie selle hooaja moodi ja väga sarnane Cramoga peetud eelmisele kohtumisele. Positiivse tunde tekitas, näitasime 35 minutit väga head mängu. Tahaks veel seda viimast ampsu ära võtta ja võitu saada, aga üldiselt oli hea. Peame hakkama näitama stabiilset mängu, nagu vastaste peatreener Alar Varrakki igapäevaselt korrutab,“ arutles Rapla mänedžer Jaak Karp mängujärgselt.

Teisel poolel läks kohtumine veelgi põnevamaks. Rapla püsis kindlalt mängus ja näidates kalevlastele hambaid. Kuigi Kalev oli kolmandal veerandil pidevalt paaripunktilises eduseisus, siis enne otsustavat kümmet minutit oli tablool siiski viik 50:50. Viimasel veerandajal pani Kalev/Cramo oma paremuse maksma, lastes Raplal viimase 6 ja poole minutiga visata 4 silma, enda 16 vastu. Kohtumise lõpusireeni kõlades oli kalevlaste edu 13 punkti, seisuks 73:60.

Kalevi resultatiivsemad olid nende tagamängijad Armands Škele ja Tanel Sokk, vastavalt 17 ja 16 punktiga. Bamba Fall lisas 13 punkti, 14 lauapalli ja kuus kulpi. TYCO Rapla suurimad korvikütid olid Indrek Kajupank 14 ning Illimar Pilk ja Raido Ringmets 10 punktiga.