Kuna karikamängude eel antakse paberite järgi nõrgemale meeskonnale võimalus kolmeseid visata, siis läks Tamsalu au ja uhkus kohtumist 12:0 (6st/4) juhtima.

Sellega mullusel hooajal TTÜ/Kalevi nime all G4S KML-i pronksimeeskond ennast muidugi välja ei vabanda, sest poolajaks oli kaotusseis juba punktiliseks eduks mängitud ning võit tundus vormistamise küsimusena.

Tamsalul olid neljapäevases kohtumises siiski teised plaanid ning mängu saatuse otsustanud teise poolaja võitis esiliigameeskond 5-punktiga 49:44.

Kohalviibinud korvpallihuvilise sõnul olid Tallinna Kalevi mängijate näod pärast mängu üpris mõrud ning abitreener Kalle Klandorf tegi riietusruumis karu häält, vahendab basket.ee.

Los Torose parimana tõid Raul Sinisalu 26 ja Raido Villers 20 silma. Kalevi suurim korvikütt oli Deivydas Nazarovas, kelle arvele kogunes 21 punkti.

Neljapäevases teises kaheksandikfinaalis alistas Pärnu napilt spordiklubi Marcuse 66:63. Võitjate parim oli Rannar Raap 23 punktiga. Marcuse poolelt tõi Andres Zoober 18 punkti.

Tamsalu ja Tallinna Kalevi korduskohtumine toimub esmaspäeval Kalevi spordihallis kell 19.30. Pärnu ja Marcus kohtuvad täna Pärnus.