Grusiinid alustasid kohtumist teravamalt, kuid Kalev ei lasknud vahet neljast punktist suuremaks. Kaks minutit enne avaveerandi lõppu tabas pingilt sekkunud Rolands Freimanis kaugviske ja viis kodumeeskonna esmakordselt juhtima - 17:15. Avaneljandik lõppes Kalevi viiepunktilises eduseisus, 20:15.

Teist veerandit alustas Kalev hästi, kasvatades edu kiiresti kaheksale punktile, ent vastaste 10:0 spurt viis omakorda juhtima grusiinid 29:27. Veerandi lõpp möödus võrdses taktis ja poolajaks oli Kalevi kaotusseis kolm punkti, 37:40. Josh Boone'i arvel oli selleks hetkeks 9 punkti, Tbilisi parimana Aleksandr Lypovyy'l 12 silma.

Kolmandal veerandil olid kalevlased pikka aega tagaajaja rollis, kuid viimase kolme ja poole minutiga mängiti 49:53 kaotusseis 58:55 eduseisuks. Nii Boone kui lõpuminutitel olulised kaugvisked tabanud Freimanis ja Sokk olid jõudnud 11 punktini.

Otsustaval neljandikul oli domineerivamaks pooleks juba selgelt Kalev, kelle mängijad hoidsid eduseisu kindlalt ja kasvatasid lõpuvileks võidunumbrid kümnepunktiliseks - 85:75. Teisel poolajal hoogu sattunud Freimanis tõi Kalevi parimana 20 punkti, võttis 6 lauapalli ja jagas 5 resultatiivset söötu. Marco Killingsworth lisas 19, Sokk 15 ja Boone 13 punkti. Lõpus vigadega välja langenud Aleksandr Lypovyy arvele kogunes Vita parimana 22 silma.

Kalevil on nüüd tabelis 2 võitu ja 2 kaotust, liiga debütant Vita on kaotanud kõik viis kohtumist. Suurüllatusega sai täna hakkama soomlaste Loimaa Bisons, kes alistas oma koduväljakul Euroliigas täiseduga jätkava Krasnodari Lokomotiv-Kubani 70:68. Bisonsile oli see esimeseks võiduks nelja kaotuse kõrvale, Krasnodar (2-2) jagab Kaleviga kaheksandat kohta (Tabeliseis).

Mängu tipphetked: