Kuigi kolme võiduni mängitav seeria on viigis 1-1, arvab Rapla peatreener Indrek Ruut, et selge favoriit on tulises veerandfinaalpaaris endiselt TTÜ/Kalev. "Me võime siin välja mõelda, mida tahame, aga selge favoriit on TTÜ/Kalev. Olgem realistid, Rapla poolfinaali pääs oleks ime," sõnas Ruut Delfile.

Kodusaalis võidetud kohtumist hinnates tõi Ruut esile meeskondliku tegutsemise. "Olime võistkonnana paremad kui vastased. 3-4 minutit enne normaalaja lõppu hakkas tunduma, et mäng läheb ära, kuid mängijad suutsid pea selgena hoida ja kohtumise päästa. See on juba kulunud väljend, aga kõik on peas kinni."

Veebruari lõpus KK Pärnu ridadest lisandunud Rannar Raapiga on Piimameister Otto/Rapla koguni kahel korral suutnud TTÜ/Kalevil selja prügiseks teha. Rapla peatreener pärnakat eriliselt esile tõsta ei taha, kuid lisab samas, et Raapi lisandumisega sai täidetud oluline tühimik meeskonnas. "Meil oli tagaliinis seni puudu terav, agressiivne läbimineja. Raap täidab seda kohta ideaalselt. Ülejäänud mehed kipuvad pigem tagant viskama ja teravusest jäi puudu," iseloomustas Ruut.

Vaata galeriid veerandfinaalseeria teisest mängust, mille Rapla lisaajal võitis: