Järgmised kaks nädalat ja kolm Rumeenia liiga mängu toovad paljuski selguse. Kui läheb hästi ja meeskond võidab, jääb suuremat sorti „puhastustöö“ tõenäoliselt tegemata. Kui peaks lisanduma mitu kaotust on käärid töövalmis. Kui juhtkond leiab, et tabeliseis ei võimalda enam piisavalt kõrget kohta püüda, siis hooaja teiseks pooleks pole mõtet kogu välismaalaste armaadat palgal hoida.

„Päris pahasti on seni läinud,“ tõdes Reinar Hallik suurema emotsioonita. „Õnneks viimase Balkani liiga mängu Kosovos võitsime, see andis natuke särtsu juurde. Nüüd tuleb kolm väga tähtsat mängu koduses liigas. Kui need pähe saame, siis võib öelda, et play-offi on väga raske saada,“ vaagis Hallik väljavaateid.
„Eks me kõik võtame päev korraga ja vaatame, mis saab. Siia jäämine võib oleneda isegi sellest, kas sa sponsoritele meeldid või ei meeldi. Võib olla olen kahe nädala pärast kodus tagasi, ei tea. Praegu tundub, et kõik hakkab siiski paremuse poole minema,“ kõneles üks kolmest meeskonna mängujuhist, otsekohese ütlemisega Sten Sokk.

Pikemalt Halliku ja Soku tegemistest homses Eesti Päevalehes.

Delfi ja Eesti Päevalehe kohalolek Rumeenias sai teoks tänu Tonybet OÜ toetusele.

Vaata väikest pildivalikut: