Eesti mäng lagunes teise poolaja alguses, kui vahe kärises juba 20-punktiliseks. Avapoolaja oli Eesti kaotanud 30:40. Nagu kodumängus Montenegro vastu tabas Eesti nüüdki viletsalt kolmeseid - 31-st 5. Lauavõitlus kaotati 34:51.

Eesti tulemuslikumad olid Janar Talts 14 punkti ja 10 lauapalliga ning Siim-Sander Vene 13 punktiga. Eesti seni parim korvikütt Kristjan Kangur piirdus 5 punkti ja 9 lauapalliga, Sten Timmu Sokk oli kogu kohtumise kimpus vigadega ning, jõudis enne viie veaga väljakukkumist mängida 16 minutit ega visanud punktigi.

Iisraelile tõi Cleveland Cavaliersis mängiv Omri Casspi 26 punkti, Tel Avivi Maccabi põhimees Lior Eliyahu 21 punkti ja 11 lauapalli.

Mõlemal meeskonnal on nüüd turniiritabelis neli võitu ja kolm kaotust nagu ka võõrsil Montenegrole 62:72 kaotanud Serbial. Alagrupi liider on Montenegro täisedu 7 võiduga.

Eesti järgmine mäng on kolmapäeval võõrsil Montenegroga. Veel on eestlastel mängida kodus Serbia ja Islandiga, Serbia kohtub lisaks Eestile veel kodus nii Slovakkia kui ka Iisraeliga, Iisrael omakorda lisaks Serbia välismängule veel kodus Islandi ja Slovakkiaga.