Kalev/Cramo jaoks oli tegemist hooaja esimese Balti liiga mänguga. Pärnu suutis kohaliku meisterklubi vastu võita avaveerandi 25:22, kuid kaotas teise 19:9. Cramo suutis teisel poolajal edu mitmel korral küll kahekohaliseks kasvatada, kuid veel 2 minutit enne lõppu oli tallinlaste eduseis 6 punkti.

Cramo poolelt jõudsid kahekohalise punktisummani 5 mängumeest. Gary Wilkinson tõi 15, Gert Dorbek ja Tanel Sokk 12, Bamba Fall lisas 12 punkti ja 12 lauapalli. Pärnu parimad olid leedukad Osvaldas Matulionis ja Augustas Peciukevicius 14 punktiga. Rain Raadik lisas 12 punkti ja 14 lauapalli. Kristjan Evart toetas 11 punktiga.

Cramol on D-alagrupis kirjas 1 võit, Pärnul 2 kaotust.

Rock võitis avaveerandi 25:7 ning juhtis poolajaks juba 33 punktiga! Kalev ei suutnud midagi ka teisel poolajal ära teha ning kolmandal veerandil kasvatas Rock kodusaalis edu juba 40-punktiliseks.

Tartlaste poolelt said käe valgeks kõik mängumehed. Parimana tõi Ivan Neljubov 16 punkti. Kristo Saage lisas 11. Vigastuspausilt naasnud Marek Doronin tõi 8 punkti. Kalevi parim oli Marc Campbell 11 punktiga.

Rocki jaoks oli tegemist neljanda vastase alistamisega ehk turniiritabelis on kirjas 8 võitu ühegi kaotuse kõrval. Sellega ollakse kindlalt esimesel kohal. Kalev kaotas neljanda kohtumise ühegi võidu kõrval ning jätkab turniiritabeli viimasena.