Tartu alustas kohtumist suurepäraselt, võites avaveerandi 19:14 ning kasvatas edu teise perioodi keskpaigaks juba 19-punktiliseks. Suurim edu Rakvere vastu oli minut enne poolaja lõppu, mil kodumeeskond juhtis 51:30.

Teise poolaja esimeste minutite järel kiskus Tartul aga kõik viltu. Kui neli minutit enne kolmanda veerandaja lõppu juhtis Tartu veel 12 punktiga, siis kaks minutit hiljem oli vahe 2 ja perioodi lõpuks viigis 62:62.

Viimane veerandaeg käis punkt-punkti mäng. Tänu Kristo Saage tabavatele visetele suudeti eduseis kindlustada ning meeskond piinlikust kaotusest päästa.

Saage oligi võitjate parim 20 punktiga. Silver Leppik lisas 18, Vallo Allingu 12 ja Rain Veideman 11 punkti. Tarva poolelt oli suurepärases hoos Kaspars Cipruss, kelle arvele kogunes 26 punkti ja 9 lauapalli. Viljar Veski lisas 17.

Valga teenis turniiritabelisse Pärnu alistamisega teise võidu. Heas hoos oli Veljo Vares, kes kogus 22 punkti ja 10 lauapalli. Samuel Cricelli lisas vastavalt 21 ja 12. Mängu suurim korvikütt oli Pärnu mängumees Rannar Raap 24 punktiga, Toomas Raadik lisas 20 punkti ja 8 lauapalli.