Nimelt postitas Varese Twitterisse pildi Kangurist, kuhu kirjutas juurde: "Ametlik: Kangur naaseb koju! Kristjan allkirjastas Varesega kuni hooaja lõpuni kestva lepingu #welcomebackKK."

"Mul on väga hea meel taas kodus olla. Minu tervisega on kõik korras ja ma ootan suure innuga, et saaksin juba klubiga mänge alustada," sõnas Kangur klubi kodulehele antud intervjuus.

Eestlane tunnistas, et kuigi Varese on talle vana tuttav, ei ole tal meeskonna tänavusest meeskonnast suurt ülevaadet. "Olen tänavusel hooajal näinud vaid paari Varese mängu, kuid kuna meeskonna koosseis on minu jaoks täielikult uuenenud, siis kujuneb algus kindlasti pisut keeruliseks. Aga ma annan endast parima, et aidata meeskonda oma kogemuste ja mänguga nii ruttu kui võimalik."

Itaalia kõrgliigas on eestlase värske leivaisa kogunud 11 mängust 4 võitu, paiknedes sellega 16 meeskonna konkurentsis 11. tabelireal.

Nagu öeldud, on Eesti korvpallikoondise kapten Varese ridades mänginud ka varem. Nii-öelda esimene periood leidis aset aastatel 2010-2012 (2011-2012 hooajal ostis tema mängijaõigused Siena Montepaschi, kuid Kangur laenati esialgu Varesele tagasi - toim.), kui Kangur oma meeskonna ühe silmapaistvama mängijana keskmiselt üle 10 punkti ja 5 lauapalli kirja sai.

Teistkordselt liitus Kangur Varesega 2014. aastal, kuid järgnenud hooaeg läks mängumehel suuresti seljavigastuse nahka.