Võitjatest kogus ainsana (!) kahekohalise arvu puntke Heigo Erm, kes viskas 25 punkti ja võttis 8 lauapalli. Kaksikduublile oli lähedal ka teine endine meistriliiga mängumees Heiko Niidas, kelle arvele jäi 9 punkti ja 8 lauapalli. Kaotajate resultatiivsemad olid endine Kalev/Cramo tagamängija Howard Frier 22 ja Kristo Aab 15 punktiga.

Mängu lõpplahendus venis oodatust pikemaks, kuna kaks minutit enne mängu lõppu tekkis meeskondade vahel suur rüselus. Olukord sai alguse kiirrünnakust, kui Kristo Aab tegi Kohila mängumehe Kenno Koka vastu ebasportliku vea. Seejärel tõukas Heigo Erm Aabi pikali ning Balteco mängijad asusid omakorda Ermi ja tema meeskonnakaaslasi ründama. Tõuklemise tagajärjel sai Erm ebasportliku vea, samal ajal kui viis Balteco pallurit eemaldati mängust.

Pronksikohtumises alistas Tartu Kalev/Estiko numbritega 79:76 Võrumaa Korvpalliklubi. Võitjate parim oli Artur Liiv, kes viskas 23 punkti ja võttis 13 lauapalli. Veljo Vares tõi kaotajate resultatiivseimana 23 punkti ja 7 lauapalli.