Vučinić töötas Kalev/Cramo peatreenerina aastatel 2008-2009. Treeneri vallandamise järel jättis Kalev/Cramo juhtkond täitmata lepingulised kohustused ning kuna läbirääkimised tulu ei toonud, siis anti juhtum EnterSport Managementi poolt FIBA Arbitraaži. 2012. aasta jaanuaris langetati arbitraažikohtu otsus Vučinići ja EnterSporti kasuks, mille tulemusel vajas tasumist summa suurusjärgus 60 000 eurot. Paika pandi maksegraafik, aga Kalev/Cramo pole graafikust kinni pidanud.

Tänavu maikuus saadeti Kalev/Cramole FIBA poolt hoiatus, et kui 19. maiks kohtu poolt määratud võlgnevused klaaritud pole, siis rakendatakse klubi suhtes karmimaid sanktsioone. Nüüd ongi see hetk käes ja Eesti meisterklubil ei ole võimalik enda ridadesse registreerida ühtegi uut mängijat. Keeld on tähtajatu.

Kalev/Cramo presidendi Ivar Valdmaa teada on võlgnevused Nenad Vučinićile aga klaaritud ja FIBA kiri tuli neile täieliku ootamatusena. "Minu teada olid meil selle juhtumiga asjad korras ning FIBA otsus on väga ootamatu. Teeme koheselt vastukirja ning loodame arusaamatuse likvideerida," ütles Valdmaa.

Klubi tegevjuht Kaarel Sibul kinnitab, et viimane makse tasuti 3. novembril ja FIBA-lt palutakse klubile seatud piirangud koheselt maha võtta.