Kodupubliku ees mänginud noortevõistkond kaotas tasavägise esimese veerandaja minimaalse vahega 23:24. Kui teisel veerandil läks Valga eest ära 42:27, siis tundus, et jõuvahekorrad on siiski ilmsed ja Valga võtab kohustusliku võidu, jäi ainult küsimus kui suure? Sellele seisule järgnes aga Rapla spurt 17:3 ja poolajaks oli seis tasa 45:45.

Teisel poolajal läks Rapla omakorda juhtima paisutades vahepeal edu juba 11 punktini. Valga ei kavatsenud sellega loomulikult leppida ja sundis mängu viimastel minutitel Rapla noori, kus ainult kaks mängijat on vanemad kui 19-aastased, mitmel korral järjest eksima ning jõudis kolme punkti kaugusele 86:89. Lõplikult vastast aga ei murtud ning üllatus oli sündinud!

Valga koosseisus ei teinud kaasa Tarmo Kikerpill ning Gediminas Navickas, Raplal oli puudu armees aega teeniv Allar-Raul Antson.

Raplale tõi Taavi Tuisk 21 punkti, Janar Soo ja Matin Milling 15, Martin Limberg 14 ja Madis Pärn 13 punkti. Statistiliste näitajate poolest jäädi alla lauavõitluses, terve mängu peale saadi kätte vaid 3 ründelauda.

Valga resultatiivseim oli Antti Vasar samuti 21 punktiga. Ando Tagamets tõi 17, Giedrius Rinkevicius ja Kristo Aab 12 punkti.

Täna ootab Raplat ees kohtumine Kohila SK-ga, et selgitada I liiga vahegrupi võitja.