Kui päeva esimeses, hommikupoolses kohtumises treeningsaalis tunnistati leedulaste esinduskoosseisu kolmepunktilist 38:41 (poolaeg 17:16) paremust, siis õhtul peaareenil toimunud kordusmängus saadi sama rivistuse vastu magus revanš skooriga 48:34 (24:17).

Avamängu resultatiivsematena viskasid Carlos Jürgens 11 ja Hugo Erkmaa 10 punkti, lisaks võtsid Uku Kull ja Norman Räim kumbki seitse lauapalli. Teises mängus tõi Hugo Erkmaa 17, Carlos Jürgens 13 ning Uku Kull 9 punkti ja 8 lauapalli. Jürgensi vastu tegid leedulased tosin viga.

“Leidsin oma veendumusele tuge — meie lapsed on samasugused kui leedulaste omad, kui nad korvpallitreeningule tulevad. Kõik sõltub sellest, kuidas me neid õpetame ja kasvatame,” lausus Aivo Erkmaa. “Leedulased ei sünni, vaid kasvatatakse korvpalluriteks ja selles osas on meil nende käest veel tohutult õppida. Stardijoonel oleme nendega võrdsed.”

Erkmaa sõnul ei meenu talle lähiminevikust ühtegi klubivõistkonda, kes oleks Sabonise korvpallikooli kasvandikke nende oma koduõuel alistada suutnud. “Võit oli meie poiste jaoks loomulikult magus, ent samas on nad alles oma korvpalluritee alguses. Poisid said juurde eneseusku ja -kindlust.”