Treener Aivo Erkmaa hoolealustele, kes kallutasid neljast veerandajast enda kasuks kolm, sai saatuslikuks esimene kümneminutiline periood, mis kaotati suureskooriliselt 6:28. Poolajaks olid tartlaste kaotusenumbrid 28:49.

Teist poolaega alustati väga südilt ja kolmanda veerandaja lõpuks kahandati vahet veel üheksa punkti võrra ehk otsustavat perioodi alustati tagaajaja osas seisult 54:66. Viimasel veerandajal võeti tagasi veel neli punkti, kuid enamat korda saata enam ei jõutud ja nii tuli vastu võtta 69:78 kaotus.

Tom Kaldre viskas Erkmaa KK kasuks 24 punktija võttis maha kuus lauapalli, Hugo Erkmaa panustas 21 punkti ja 14 lauapalli ning Kaspar Erik Puusepp 11 punkti ja 11 lauapalli.

"Esimene veerandaeg oli meie jaoks paras katastroof - kõik eelnevad jutud, mis said räägitud, tehti mängu alguses risti vastupi," rääkis Aivo Erkmaa. "Neljandal veerandil saime küll vahe kümne punkti peale aga lõpus nappis juba jõudu."

Erkmaa lisas, et vastaste näol oli tegemist hea meeskonnaga, kus tõusid esile tugevad liidrid.

Vastastest kostitasid tartlaste korvi enim kaks põhimängijat, kellest F. Lemetti viskas 32 ja W. Eriksson-Hansson 22 punkti.

Teistes veerandfinaalides alistas Riia BJSC DSN Kaunase Aisciai 73:56 (poolaeg 34:18) ja Moskva Trinta BS Liepaja 80:55 (44:22).

Erkmaa KK osaks on järgnevalt lohutusringi mängud, kus täna õhtul kell 19.15 kohtutakse kas BS Riga või Š. Marciulionise korvpalliakadeemiaga. Maksimaalselt on võimalik püüda veel kokkuvõtte kolmandat kohta.