Kahe esimese etapi jooksul kümnest mängust üheksa võitu saavutanud Erkmaa Korvpallikoolil on kindel siht pikendada hooaega ja kindlustada lisaks piletile tulevaks hooajaks eliitseltskonda veel pääs tänavusse superfinaali. "Peame eesmärgi saavutamiseks võitma järelejäänud viiest kohtumisest vähemalt kolm," lausus noorte euroliigas debüteerivate tartlaste peatreener Aivo Erkmaa. "Usun, et saame selle ülesandega hakkama."

Erkmaa KK-d ootavad ees põnevad pallilahingud kolme Venemaa, ühe Kasahstani ja ühe Eesti võistkonnaga, kelle hulgast võib häbenemata nimetada kirsiks tordil kogu etapi viimast vastast, seni ainult võite tunnistanud Moskva CSKA järelkasvumeeskonda.

Erkmaa KK koosseisus siirduvad neljapäevast kuni laupäevani Venemaa pealinnas nimeka CSKA klubi poolt võõrustatavale etapile Stefan Aria, Markus Andreas Auling, Hugo Erkmaa, Carlos Jürgens, Tom Kaldre, Greg Kirsimäe, Arnold Mitt, Kaspar Erik Puusepp, Norman Räim, Marek Ruut, Kaspar Treier ja Renalt Pallum.

Kui tehnika ja internetiühendus alt ei vea, siis jagab Erkmaa Korvpallikool Tartu noorkorvpallurite mängudest Moskvas ka oma kodulehe vahendusel operatiivset infot ja kommentaare.

AJAKAVA (Erkmaa KK mängud EYBL-i etapil Moskvas)

neljapäev, 5. aprill

kell 10.00 BC Tallinn - Erkmaa KK
kell 15.20 Erkmaa KK - Atõrau BC Barsõ (Kasahstan)

reede, 6. aprill

kell 9.00 Moskva BS Timirjazevskaja (Venemaa) - Erkmaa KK
kell 15.40 Erkmaa KK - Moskva SDJSOR nr 56 (Venemaa)

laupäev, 7. aprill

kell 13.00 Moskva CSKA (Venemaa) - Erkmaa KK