"Kui ta tahab teatud teemadel rääkida või tal on muresid, siis ta peaks pöörduma klubi juhtkonna poole," edastas Sibul sõnumi sisu. "Sotsiaalmeediat võivad mängijad kasutada, selles pole küsimus," lisas Sibul.

Kalevi tsenter Elegar ei kiitnud heaks meeskonna neljapäevast 3,5 tunnist treeningut. "Kolm tundi jooksmist ja jõusaali ning eile oli mäng. See ei muuda meie ründemängu maa-ala kaitse vastu paremaks, arvan ma," teatas Elegar oma Twitteri-kontol.

Klubi üldist meelsust kirjeldas Sibul nõnda: "Ennatlikke otsuseid me vastu ei võta. Klubi president Ivar Valdmaa on Eestis tagasi järgmisel nädalal ja tõenäoliselt kolmapäeval istuvad treenerid ja omanikud ühise laua taha. Ma ei nimetaks seda kriisikoosolekuks, aga loomulikult tahavad omanikud teada, mis meeskonnas toimub ja miks on tulemused sellised, nagu need on."

Kas keegi võib saada hundipassi? "Kõike võib juhtuda. Otseselt pole meil treenerivahetusest siiski juttu olnud. Pigem võib küsimus tekkida mõne mängijaga. Lisaks usun, et Armands Škele on detsembris juba mängukõlbulik ja ta teeb esimesed etteasted."