Raamatu peategelane oli teose ilmumisega nõus juhul, kui see jääb müügilettidelt eemale. Tema üllatuseks pandi aga raamat müüki ja see tekitas Sokus pahameelt. Kokkulepetest polnud kinni peetud.

"Sõlmisin autori Tiit Läänega lepingu, kus oli selgesõnaliselt kirjas, et tegemist on mittemüügiraamatuga. Mõeldud näiteks sportlaste autasustamiseks või muuks sääraseks. Vastasel juhul poleks ma projektiga kaasa läinud," meenutab Sokk. Ta pöördus raamatu müügilt äravõtmiseks EOK juhtkonna poole ja nädalapäevad hiljem oli õiglus jalule seatud.

"Lubadus on lubadus," kommenteeris Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles. "Sõlmitud kokkulepe nägi tõesti ette, et raamatud müüki ei lähe. Möödarääkimise tulemusena raamatud esialgu siiski poodi jõudsid, kuid korjasime need lettidelt ära. Varasemalt on sama sarja raamatud müüki jõudnud ja sealt see möödarääkimine tekkiski. Spordisõbra jaoks ilmub tulevikus kindlasti suuremahuline teos Tiit Sokust," lubas Sukles.

2004. aasta kevadel sündinud raamatusari „Olümpiavõitjad“ vaatleb Eesti olümpiavõitjaid ajakirjanduses ilmunud materjalide, olümpiakangelase enda ja tema tuttavate-sõprade kommentaaride kaudu. Sarjas on varem ilmunud raamatud Jaan Taltsist, Jaak Uudmäest, Aavo Pikkuusist, Johannes Kotkasest, Svetlana Tširkovast (Lozovajast), Jüri Tarmakust, Mait Riismanist, Erika Salumäest, Voldemar Välist, Alfred Neulandist, Viljar Loorist, Ivar Stukolkinist, Kristjan Palusalust, Osvald Käpast ja Ants Antsonist.