Sogndal suutis küll avamängus Ranheimi 1:0 alistada, kuid sama tulemusega lõppes korduskohtumine vastase koduväljakul, kui Ranheim avas skoori 87. minutil penaltist. Lisaajal väravaid ei löödud ning Sogndali saatus selgus penaltiseerias. Kuigi Teniste realiseeris Sogndali esimese penalti, eksis korra tema meeskonnakaaslane ning eksimatud Ranheimi mehed sai tähistada pääsemist Norra kõrgliigasse. Seal on neid taas ees ootamas lahingud Tenistega, kes esindab uuest hooajast Bergeni Branni.

Inglismaa Premier League’is sai kaks suurt võitu Liverpool. Ragnar Klavan oma meeskonda aidata ei saanud, kuid Liverpool alistas nädala keskel võõrsil Stoke City 3:0 ning oli nädalavahetusel 5:1 parem Brighton & Hove Albionist. Liverpool tõusis tabelis neljandaks. Kui Klavan ei saanud Liverpooli aidata haigestumise tõttu, siis oma koduklubi mängu pidi vigastuse tõttu tribüünilt vaatama ka Karol Mets, kui NAC Breda alistas Hollandi kõrgliigas 3:1 Excelsiori.

Mattias Käit aitas Fulhami noortemeeskonnal 3:1 alistada Inglismaa tugevuselt neljanda liiga võistkonna Crawley Towni. Fulhami noortevõistkond siiski EFL karikavõistluste alagrupist edasi ei pääsenud.

Poola kõrgliigas mängis Konstantin Vassiljev 90 minutit, kui tema koduklubi Gliwice Piast tegi koduväljakul väravateta viigi Poznani Lechiga. Täna õhtul on vastamisi kahe Eesti koondislase tööandjad, kui Krakówi Cracovia (Sergei Zenjov) võõrustab Kielce Koronat (Ken Kallaste).

Slovakkia meistrivõistlustel tegid Ružomberok ja Artur Pikk võõral väljakul 1:1 viigi Michalovce Zemplíniga. Pikk tegi kaasa kogu kohtumise. Ružomberok on kõrgliigas kolmandal kohal 31 punktiga, kuid Bratislava Slovan ja DAC on vastavalt neljanda ja viiendana teeninud sama arvu punkte.

Sloveenia kõrgliigas kuulus Ilja Antonov Velenje Rudari algkoosseisu ja mängis 56 minutit, kui tema koduklubi kaotas 1:2 Triglavile. Liigatabelis langes Rudar neljandaks.

Tšehhi kõrgliigas jäid Siim Luts ja Bohemians 1905 0:1 alla Karvinàle. Luts kuulus algkoosseisu, mängis 87 minutit, kuid vahetult pärast tema väljakult lahkumist lõi kodumeeskond Karvinà võiduvärava.

Henrik Ojamaa koduklubi HNK Gorica tegi Horvaatias võõrsil väravateta viigi Soliniga. Ojamaa kuulus meeskonna algkoosseisu ja mängis 75 minutit. Gorica on Horvaatia esiliigas teisel kohal, kui jäädakse maha vaid Zagrebi Dinamo duubelmeeskonnast viie punktiga. Gorical on koos 32 punkti ning Dugopoljet edestatakse tänu paremale väravate vahele. Sesvete jääb neljandana neist vaid punktiga maha.