Eestlased tegid vahe sisse avaveerandil, mis võideti 29:9. Poolajaks oli meie meeste edu 52:25. Kolmanda veerandiga kasvas sinisärkide edu juba 83:34 peale. Lõpuks võeti 99:48 võit.

Üleplatsimeheks kerkis Mark Andreas Jaakson 15 punktiga, Sten Saaremäel ja Kirill Korsunov lisasid 14 silma. Kahekohalise punktisummani jõudsid koguni kaheksa mängijat, kui 11 punkti kogunes veel Hugo Erkmaa, Hendry Engelbrechti, Gregor Ilvese ja Mikk Jurkatamme kontole. Märt Rosenthal panustas võitu 10 silma.

Armeenia resultatiivseimana viskas Georgi Podkolzin 14 silma.

Robin Kivi, Kristian Kullamäe ja Matthias Tass tänases kohtumises platsil ei käinud, peatreener Aivar Kuusmaa andis neile puhkust.

Eestil on neljast kohtumisest kirjas kolm võitu ja üks kaotus. Armeenia on kaotanud kõik neli mängu.

ENNE MÄNGU:

Eestlastel on senise kolme kohtumisega kirjas kaks võitu ja üks kaotus. Avakohtumises alistati koguni 86:37 Kosovo eakaaslased. Alagrupi teises matšis saadi magus võit rootslaste üle, kui Eestile tõi 59:56 võidu Robin Kivi kolmene viimasel sekundil. Kolmandas voorus jäädi aga kindlalt alla hollandlastele. Holland noppis 84:57 võidu.

Aivar Kuusmaa hoolealuste tänane vastane Armeenia on aga C-grupis kaotanud kõik kolm senist kohtumist. Rootslastele jäädi alla koguni 26:149, Gruusiale 46:98 ja Kosovole 40:97.

Eesti hoiab alagrupis kuue võistkonna seas Gruusia ja Hollandi järel kolmandat kohta. Armeenia on viimane.

Eesti ja Armeenia omavaheline kohtumine peetakse täna õhtul algusega kell 18.00. FIBA Youtube'i kanal teeb kohtumisest ka otseülekande.