Avaveerand kuulus eestlastele 22:15, poolajaks seitsmepunktiline edu püsis, kui vaheajale mindi 33:26 eduseisus. Kolmanda veerandaja lõpuks oli Eesti edu 48:56. Viimasel veerandil suutis Eesti vahet hoida ja lõpuks võeti 70:60 võit.

Eestlaste resultatiivseimaks kerkis 14 punktiga Kerr Kriisa, Mait Peterson ja Joonas Riismaa lisasid 10 punkti. Bulgaaria ründemängu vedasid Emilian Jankov Grudov ning Aleksandr Ivanov Stoimenov, kes viskasid mõlemad 14 punkti.

A-grupis jätkavad ainsana täiseduga Eesti ja Poola, kellel mõlemal on kolm võitu. Teisipäeval kohtub Eesti Belgiaga. Alagrupist pääsevad edasi kaks paremat.

ENNE MÄNGU:

Eesti on seni alistanud mõlemad oma vastased, kui Rumeenia mängiti üle 81:51 ja Šveits 64:60. Bulgaaria on seevastu leppinud kahe kaotusega, kui 75:84 jäädi alla Poolale ja 68:80 Belgiale, vahendab Basket.ee.

Kahe mängu järel on Eesti parim punktikütt olnud Ran Andre pehka keskmiselt 21,5 silmaga, Kaspar Lootus on hankinud edukaimana keskmiselt 8 lauapalli ja Kerr Kriisa jaganud 3,5 söötu. Bulgaaria koondise poolel tasu silma peal hoida Aleksandar Ivanov Stoimenovil, kes visanud keskmiselt 16 punkti ja Mihail Zdravkov Moldovil, kes hankinud keskmiselt 11 lauapalli.

Poola ja Belgia ongi koos Eestiga A-alagrupis seni jätkamas täisedu ehk kahe võiduga. Veerandfinaali pääsevad igast alagrupist kaks paremat koondist.

Fiba Youtube'i kanal teeb kohtumisest otseülekande.