Indrek Visnapuu ja Heiko Rannula hoolealused alustasid mängu hästi ning Kaspar Kitsingu vedamisel võideti avaveerand 22:12, kirjutab Basket.ee. Teine veerand kujunes aga risti vastupidiseks ja poolajavileks oli seis viigis 34:34.

Kolmas veerandaeg möödus suuresti võrdsete heitluses, kuid viimane sõna jäi Eestile, kes tegi viimase kolme minutiga 10:0 spurdi ja pääses enne otsustavat neljandikku kuue punktiga ette (53:47). Viimane periood möödus juba täielikult eestlaste juhtimisel.

Suurima panuse võitu andis Kaspar Kitsing, kes viskas üleplatsimehena 22 punkti, võttis 5 lauapalli ning jagas kaaslastele 8 resultatiivset söötu. Kahekohalise punktisummani jõudsid Eesti poolelt veel Markus Ilver ja Hugo Toom, kes viskasid vastavalt 15 ja 13 silma. Hannes Saar lisas 9 silma ning Mait Petersoni arvele jäi 7 punkti ja 16 lauapalli. Portugali resultatiivseim oli 19 punkti visanud Andre Cruz.

Eesti koondise saldoks jäi EM-i B-divisjoni turniiril kuus võitu ja kaks kaotust. Turniiri võitja selgitavad täna õhtul Iisrael ja Poola.