Kuigi Eesti poisid avasid skoori, ei hoidnud nad liidriohjasid kaua oma valduses. Bosnia ja Hertsegoviina tegi kiirelt 14:2 vahespurdi ning läks kohtumist juhtima 14:4. Sama vahe püsis kuni veerandaja lõpuni, mille vastased võitsid 24:11, teatas Basket.ee.

Teisel veerandil jätkus Bosnia ja Hertsegoviina poiste hea hoog ning nad suurendasid vahet veelgi. Riietusruumi treeneri õpetussõnu mindi kuulama nende 21-punktilises eduseisus 50:29.

Kolmas veerandaeg ei muutnud suurt midagi. Eesti jätkas tagaajaja rollis. Kahjuks ei tabanud eestlased kolmepunktijoone tagant. Tänu sellele ei suudetud vahet vähendada ning otsustavatele minutitele mindi vastu Bosnia ja Hertsegoviina 71:47 eduseisus.

Neljanda veerandi alguses tegi Bosnia ja Hertsegoviina 10:2 vahespurdi ning sellega oli mäng lõplikult otsustatud. Eestlased suutsid vahet enne saatusliku vile kõlamist vähendada, kuid siiski tuli vastu võtta suureskooriline kaotus 65:92.

Eesti resultatiivseim oli Rain Koort 14 silmaga. Teda toetas Egert Haller 11 punktiga. Bosnia ja Hertsegoviina poolt tegid skoori kõik 12 mängumeest. Nendest parimad olid 14 punktiga Nedim Buza ning Milenko Predic 13 silmaga.