“Viskasime belglased puruks!” kommenteeris koondise peatreener Olari Narits Korvpall24.ee portaalile rahulolevalt ja lisas: “Kokku tabasime 17 kolmepunktiviset.”

Markus Ladoga tabas 7 kaugviset ja kogus 21 punkti, Markus Heinakroon lisas 5 kolmest ja 16 punkti, Kaspar Sepp domineeris korvialust 13 silma ja 16 lauapalliga, Gregor Kuuba arvele jäi 11 punkti ja 5 lauda, Kardo Kilk lisas 7 punkti, 6 lauapalli ja 5 korvisöötu, Robert-Tiger Koit viskas 3, Kristjan Kroos 3, Richard-Sven Rivik 2 ja Kaur Torn 2 punkti.

“Vastased tõmbasid kaitses palju korvi alla kokku ja mängisid maa-ala laadset kaitset. Õnneks suutsime kaugviskeid hästi tabada ning taaskord mängisid poisid head kaitset,” kiitis Narits.

“Eriti tahaks kiita Kaspar Seppa, kes kontrollis täielikult mõlemat lauda, kuigi vastased olid korvi all kõvasti suuremad ja pikemad. Hea võistkondlik energia ja meeletu võidutahe selle turniirivõidu meile tõid! Viimased kolm mängu tegime ka peaaegu ideaalilähedaselt.” lisas juhendaja.

Turniiri all-star viisikusse valiti Eesti koondisest Markus Ladoga ja Markus Heinakroon.

Naritsa sõnul oli kogu turniiri tase ebaühtlane, aga esiotsa võistkonnad näitasid väga heal tasemel korvpalli: “Esimesed 8-9 tiimi olid korralikud, tagumine osa, nagu Island ja sakslased, kehvemad. Näiteks teistest alagruppidest inglased ja ameeriklaste võistkond oleks meie jaoks olnud oluliselt ebamugavamad vastased, kuna nad näitasid väga füüsilist mängu. Nad jäid lõpuks vastavalt 5. ja 6. kohale. Ameeriklased jäid surnud ringiga välja ja inglased kaotasid belglastele, kuna ei saanud tagant sisse ja jäid maa-alaga hätta.”