Eesti poolel tegi skoori 11 meest: Markus Heinakroon tõi parimana 14 punkti, 5 lauapalli ja 3 korvisöötu, Robert-Tiger Koit lisas 12, Kaur Torn 12, Markus Ladoga 10, Erik Pärnapuu 8, Gregor Kuuba 7, Kardo Kilk 6, Richard-Sven Rivik 5, Kaspar Sepp 4, Markkus Mõttus 3 ja Sten-Kaarel Kuimet 2 punkti. Sepp hankis lisaks ka 9 lauapalli.

“Alustasime kohe hea agressiivse kaitsega, tänu millele saime lihtsaid punkte kiirrünnakutest ja ka transition offense’i pealt. Poisid leidsid ilusate söötudega kaaslased üles ja mis peamine, me tabasime väga hästi. Meie heast algusest Rootsi ei kosunudki, tänu sellele ka nii suur võit,” kommenteeris koondise peatreener Olari Narits Korvpall24.ee portaalile.

“Kõik kaksteist meest mängisid kaitses isuga ja taaskord tahan kiita selle tiimi head ühtekuuluvust ja meeletut toetust, mis pingilt tuleb. Vägev võistkonnavaim!” lisas juhendaja poiste kiituseks. Ainsaks võitu varjutavaks asjaoluks oli Kuimeti põlvetrauma.

Pühapäeval mängib Eesti U15 koondis turniiri finaalis Belgia korvpalliakadeemia TopSportSchool VBL-i vastu, kes poolfinaalis sai 79:52 jagu Šotimaa koondisest