Rocki mänedžer Meelis Pastak kinnitas Delfile, et nad kindlasti jätkavad Müürsepaga ülemineku osas läbirääkimisi. “Kindlasti räägime temaga. Ta on selline mängumees, kelle palkamisest oleksime huvitatud.”

“Kõik on aga hetkel väga lahtine, kuna Müürsepp peab esmalt terveks saama,” lisas Pastak. “Kindlasti mõtleme ka uue hooaja peale, kui Müürsepa palkamist kaalume. Aga hetkel on tõesti lahtisi otsi väga palju.”

Rohkem Rock oma meeskonda veebruaris täiendada ei kavatse. “Ka eelarve seab omad piirid,” tunnistas Pastak.

Ka Kalev/Cramo on huvitatud Müürsepa värbamisest ja meeskonna tegevust juhtiva Ivar Valdmaa sõnul on nad Eesti viimase kümnendi parima korvpalluriga juba kontaktis olnud.

“Oleme Müürsepaga juba rääkinud, kuid hetkel me rohkem kommentaare ei anna,” sõnas Valdmaa.

Müürsepp on ise andnud vihjamisi teada, et kui ta ei suuda end pärast vigastust piisavalt heasse vormi viia, ei pruugi ta sel hooajal üldse mängida.

Müürsepa sõber Tair Tenno, kes on Triobet/Dalkia meeskonna mänedžer, arvas, et Martin võib end mõnes klubis ära registreerida, kuid see, kas ta sel hooajal veel platsile tuleb, on hoopis teine küsimus. “Registreerimine ei maksa midagi ja selle võib ta ära teha. Tema platsile naasmine veel sel hooajal on aga mitmetes asjades kinni. Milline on tema vorm, motivatsioon,” sõnas Tenno. “Minu arvates ei pruugi ta tõesti sel hooajal enam mängida.”

Eile Tartus Rocki ja Permi mängu jälginud Müürsepa vastu ilmutas huvi ka Venemaa liigas kuuendal kohal asuv Ural Great.

Käesolevat hooaega alustas Müürsepp Austraalias Melbourne Tigersi rivistuses, kuid lõpetas vigastuse järel meeskonnaga lepingu vastastikusel kokkuleppel.