Asi postitas oma sotsiaalmeediasse rõõmustava uudise, kus täna oma treenereid ning lähedasi.

“Soovin alustada seda uudist suure tänuavaldusega kõikidele ülikoolide treeneritele, kes on minuga kontaktis olnud. See oli silmiavav kogemus. Ma soovin tänada oma ema, kes on olnud minuga sel teekonnal kaasas ning samuti ka sõpru ja meeskonnakaaslasi! Ma tänan treenereid, kes on mind juhendanud koondistes ja erinevates laagrites,” alustas noor korvpallur oma avaldust.

“Ma annan teada, et olen sõlminud verbaalse kokkuleppe Arizona Ülikooliga, kus ma jätkan oma akadeemilist haridusteed ja korvpallikarjääri. Olen väga ootusärevuses!” postitas Asi oma sotsiaalmeediasse.

Asi mängis eelmisel hooajal Tartu Ülikool/Kalevi rivistuses naiste Baltikumi ühisliigas. Tema keskmisteks näitajateks kujunesid 33 minutit mänguaega, 22,7 punkti, 5,6 lauapalli, 5,2 korvisöötu ja 2,3 vaheltlõiget.

Asi on juba varem rahvusvahelisel tasemel silma paistnud, kui ta kutsuti aasta alguses USA-s Chicagos toimunud NBA talendilaagrisse Basketball Without Borders (BWB) Global Campi(tõlkes: piirideta korvpalli globaalne laager). Seal suutis noor eestlane võita kolmepunktivisete võistluse ning ta valiti koguni laagri tähtede hulka.

Arizona ülikooli siirdus hiljuti ka meeste korvpallikoondislane Kerr Kriisa.