„Soovin tänada juhatust usalduse eest ja senist peasekretäri Karel Loidet tehtud töö eest. Rõhutan, et eeskätt on meil vaja suvel ühiselt korraldada U20 korvpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniir. Uutele väljakutsetele saan keskenduda alates 1. augustist, mil peasekretärina tööle asun,“ lausus Keio Kuhi. „Kindlasti soovin olla heaks koostööpartneriks nii kõigile klubidele kui ka juhatusele.“

Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas tänab kõiki konkursil osalenud kandidaate ning õnnitleb Keio Kuhit peasekretäriks valimise puhul.

„Keio on ennast igati tõestanud korvpalli rahvuskoondiste juhina ning olen kindel, et ta saab väga hästi hakkama ka uuel ametikohal. Mul on hea meel, et Eesti Korvpalliliidu juhatuse otsus oli üksmeelne, sest see annab Keiole tugeva mandaadi peasekretäri vastutusrikkas ametis,“ lausus Ratas.

„Soovin siiralt tunnustada ka tänast peasekretäri Karel Loidet tema senise panuse eest Eesti korvpallielu arendamisel. Korvpalliliidu presidendiks kandideerimisel arvestasin, et ta jätkab peasekretärina, kuid mõistan ja aksepteerin tema otsust antud ametikohalt pärast U20 finaalturniiri lahkuda. Küll aga on mul hea meel, et Karel nõustus jääma tööle Korvpalliliitu loodava juhatuse konsultandi ametipositsioonil,“ lisas Ratas.

Keio Kuhi valimist uueks peasekretäriks toetab ka tänane Eesti Korvpalliliidu peasekretär Karel Loide.

„Meil on seni olnud temaga väga meeldiv ja konstruktiivne koostöö ning mul on hea meel, et see jätkub ka tulevikus. Ühtlasi olen rahul, et saan Eesti Korvpalliliidus jätkata oma pooleliolevaid ja väljakutseid pakkuvaid projekte,“ sõnas Loide.