“Kasutame toetust naiste ning meeste rahvuskoondiste ning ka klubidele suunatud liigade arendamiseks. Tänu Olympicule saame pakkuda koondistele paremat ettevalmistusprogrammi. Teadupärast oli veel mõni aeg tagasi naiskonna eelarve eriti pingeline seoses kulude olulise kasvuga”, ütles alaliidu peasekretär Karel Loide.

“Mul on hea meel, et alaliidu pingutusi on märgatud ning keerulises majanduslikus olukorras leidub toetajaid, kes soovivad olla spordi juures ning toetada seda," lisas Loide.

“Nii meeste kui ka naiste rahvuskoondiste väga hea esinemine möödunud suvel oli muljetavaldav nii meile kui kõikidele spordifännidele”, ütles Olympic-Online juht Indrek Jürgenson. “Oleme korvpalliliiduga koostööd teinud juba mitme aasta vältel ning usume alaliidu seatud eesmärkidesse ning soovime neid selles toetada ning suurendasime toetust alaliidu projektidele olulisel määral.”

Eesti Korvpalliliidu egiidi all osales eelmisel aastal rahvusvahelistel võistlustel 12 erinevate vanuseklasside noortekoondist ning 2 täiskasvanute koondist.

Käesoleval aastal osaleb Euroopa Meistrivõistluste kvalifikatsioonis ning teistel turniiridel sama arv võistkondi, kellest meeste, naiste ja U20 noormeeste koondised osalevad A-divisjonis. Kokku tõmbab koondiste maskoti Ilvese ja Eesti kirjaga ehitud korvpallivormi selga ligi 300 noort ja täiskasvanud mängijat.

Olympic-Online on esimene Eestis litsentseeritud internetikasiino ja -pokkerituba, mis alustas tööd 2010. aastal. Olympic-Online pakub pokkerimängu maailma suurimas pokkerivõrgustikus iPoker Network. Olympic-Online on Eesti Korvpalliliidu ja Eesti Pooli Föderatsiooni suurtoetaja.