Leping sõlmiti kolmeks aastaks ehk 2015. aasta kvalifikatsioonitsükli lõpuni. Utilitase logo hakkab ehtima meeste rahvuskoondise mänguvormi rinda. Lepingu allkirjastavad Eesti-Bulgaaria mängu poolajal korvpalliliidu president Jüri Ratas ja Utilitase juhatuse liige Priit Koit.

"Meeste rahvuskoondise tulemuste järgi hinnatakse spordiala hetkeseisu ning iga alaliidu kohustus on pakkuda rahvusmeeskonnale soodsaimad tingimused parima sportliku tulemuse saavutamiseks," ütles Ratas pressiteate vahendusel.

"Mul on hea meel, et meie plaanidesse ja senisesse tegevusse usuvad nii mitmed avaliku ja erasektori toetajad ning täna saame allkirjastada järjekordse ülitähtsa lepingu, mis aitab alaliidul tõsta oma koondiste ettevalmistusprogrammi kvaliteeti."

OÜ Utilitas nõukogu esimees Kristjan Rahu: "Korvpallikoondise toetamine on meie jaoks loogiline valik,kuna Utilitas kuulub kohalikule kapitalile, kontserni ettevõtted tegutsevad Eesti turul ning kasutame üha rohkem siinset toorainet. Lisaks sobib korvpall meeskonnaspordina valdusettevõtte peamise ülesandega - panna grupi erinevad osad võimalikult hea meeskonnana tööle."

OÜ Utilitas on eestimaine valdusfirma, mis investeerib Eesti kommunaalvaldkonna ettevõtetesse. Kontserni põhitegevuseks on elektri ja soojuse tootmine ning kaugkütteteenuse osutamine. Kontserni kuuluvad AS Tallinna Küte, AS Eraküte ning OÜ Tallinna Elektrijaam. Utilitase kontserni missiooniks on pakkuda klientidele ja keskkonnale sobivaid lahendusi, tootes ja jaotades energiat võimalikult efektiivselt ja kasutades võimalikult suures osas taastuvaid ja kohalikke energiaallikaid.