Karpin sai finaalis mängida vaid mõne minuti, kui kaitses väljaastel toimus kokkupõrge vastasega ning vasaku jala medial maleolus sai viga. Eestlasest keskmängija lahkus longates väljakult ning haiglas tuvastati tal jalaluu murd. Paar nädalat kipsi ning viis nädalat väljakult eemal, kõlab esialgne diagnoos. Karpini jaoks on klubihooaeg sellega lõppenud, aga tegus suvi ei pruugi veel lootusetult kadunud olla.

Karpini treener Eestis Indrek Reinbok, kes on ühtlasi Eesti U16 koondise peatreener, loodab hoolealust väljakul näha juba juuni lõpus Nordic Cupil. „Kuna Karl-Kristjan jääb praegu Hispaaniasse, siis usun, et tema raviga tegeletakse intensiivselt ja see annab kiire paranemise näol tulemust. Tahaks teda võimalikult ruttu koondise tegemistesse kaasata, sest ta on üks meie juhtivmängijaid,“ rääkis Reinbok, kes saab koondisega augusti teises pooles kõva karastuse. Mängitakse Euroopa meistrivõistluste tugevaimas A-divisjonis, alagrupikaaslasteks Serbia, Kreeka ja Soome.

Karl Kristjan Karpini kipsis jalg

Nii palju kui Reinboki kõrvu kostnud, on Joventudi treenerid 205 cm pikkuse keskmängijaga rahul. „Agendi juttudest olen aru saanud, et Karl-Kristjani kohanemise ja arenguga ollakse rahul. Ta on kenasti meeskonda sulandunud. Eriliselt toodi esile, et Karl Kristjan on kaalus kümmekond kilo alla võtnud, mis muudab tema liikumise väljakul oluliselt paremaks. Usun, et ta õigetes kätes ja areng läheb igas mõttes ülesmäge,“ oli Reinbok optimistlik.

Näitlik pilt vigastatud kohast