Ungaris Budapestis alustas 3x3 EuroTouri finaalvõistlusel mänge 2013. aasta Eesti meister NOTO/4Team, koosseisus Illimar Pilk, Ardi Oja, Kaido Saks ja Siim Raudla.

"Peale seda nädalavahetust võib suvisele 3x3 tänavakorvpallihooajale joone alla tõmmata", rääkis Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste korraldaja Reigo Kimmel, kelle sõnul 3x3 EuroTour on esmakordne FIBA Euroopa poolt Euroopa tugevaimatele tiimidele korraldatav lõppvõistlus, mis järgmisel aastal soovitakse korraldada 3x3 korvpalli Euroopa meistrivõistluste egiidi all.

Kui U18 poisid ja tüdrukud mängivad 3x3 korvpalli maailmameistritiitli nimel, siis 3x3 EuroTouri võitjat motiveerib ka 5000.- eurone auhinnaraha.

Indoneesias toimuva maailmameistrivõistluste otsepilti ja tulemusi näeb http://indonesia2013.fiba.com veebilehelt, EuroTouri ülekanne algab laupäeval http://www.3x3eurotour.com/, kui lisaks finaalvõistlusele toimuvad laupäeval paarikümnel väliväljakul ka Ungari 3x3 meistrivõistlused ning kroonitakse Euroopa Slam-Dunk võistluse kuningas eestlastele tuttavate ukrainlase Dmitry Krivenko, poolaka Rafael Lipinsky ja lätlase Kristaps Dargaisi vahel.