Kogenenumad eestlannad näitasid Läti neidudele kohe esimesel veerandil koha kätte, võites tulemusega 20:7. Sarnane mäng jätkus ka järgmisel kümnel minutil ning pikemale vaheajale mindi seisul 43:15. Enne viimast neljandiku oli vahe paisunud enam kui 50-le punktile ja platsil võis näha mitmed Eclexi noormängijaid. Kaitses tegi suurepärast tööd Paula Juurik ning ilusate korvidega kostitas vastaseid Marta Liisa Suitslepp. Lõpptulemusega 86:42 kirjutas Eclex turniiritabelisse 2 kaotuse kõrvale 14 võidu ning jätkab kindlalt teed “finalfouri” koha eest. Võitjate resultatiivseimad täna Mirjam Nikolai 18 ja Marit Maaring 17 punktika, Annika Köster võitles 12 punkti kõrval endale 13 lauapalli.

Teises mängus jooksid väljakule Audentes SG/Noortekoondise ja Liepaja Papirs võistkonnad. Kodusaalis mänginud neiud said hoo kiiremini üles ja võitsid esimese veerandi tulemusega 23:14. Järgmised 10 minutit olid täpselt vastupidised ning poolajaks oli seis viigis 35:35. Edasi kulges lätlannade mäng veidi paremini ja 4 minutit enne normaalaja lõppu juhiti kohtumist 13 punktiga. Siis aga tegi Liepaja keskmängija viskel olevale Trine Kasemägile vea, millele järgnes liigne suu pruukimine kohtunike suunas , mis omakorda päädis tehnilise veaga. Kasemägi tabas kõik neli vabaviset ja lõpetas jätkunud rünnaku veel korvi+vabaviskega, seega vähem kui 30 sekundiga 7 punkti. Kuna järgnevate korvidena tulid tabav kaugvise Greta Üpruselt ja 2 silma Kadri-Ann Lassilt siis poolteist minutit enne normaalaja lõppu oli vahe vaid 1 punkt. Järgmisel rünnakul tabas raske viimase sekundi kolmese Sabine Egle ja kuna Audentesel ei õnnestunud enam korvini jõuda siis tuli tunnistada Liepaja Papisri võitu tulemusega 68:72.

Audentese edukaimad Trine Kasemägi 21 ja Birgit Piibur 15 punktiga. Võitjate poolelt resultatiivsem Joncelyn Peterkin 19 silmaga. Audentesele oli see 7 võidu kõrvale 10 kaotus, Liepajal on võite 11 ja kaotusi 5.


Nüüd tuleb mõlemal Eesti võistkonnal pikem mängude paus, kuna järgmised etteasted tehakse ühendatud koondnaiskonnana 22-24. veebruaril Naiste Baltiliiga raames Valgevenes.