"Me valmistume mänguks vaid ühe eesmärgiga, milleks on võit. Ma olen optimist, meil on koondises karastunud mängijad," rääkis Ivković kohalikule meediale. "Mängijatel pole muidugi kerge, nad on eelmisest kaotusest häiritud."

Ivkovići sõnul on ülioluline, et mängijad läheksid täna platsile õige häälestatusega ja mõistaksid, et senistes valikmängudes pole neil õnnestunud oma taset välja mängida.

"On hästi teada, et Iisrael on teinud eduka valiksarja. Tel Avivis me ei saanud nende pidurdamisega hakkama," meenutas Ivković võõrsil saadud 76:89 kaotust.

Küsimusele, kas meeskond läheb mängima suureskoorilise võidu peale, et Iisraeli turniiritabelis edestada, vastas peatreener: "Ma ei mõtle kunagi mängu eel korvide vahele. Läheme mängima nii hästi kui suudame."

Ivković rõhutas veel eraldi, et sellist "kriminaalselt halba" kaitsemängu nagu viimati Eesti vastu, ei tohi täna Iisraeliga mängus endale lubada.

Eesti koondis, kes kohtub täna algusega kell 18:00 kodus Islandiga, pääseb EMile vaid juhul, kui islandlased alistatakse ja Serbia kaotab kell 21:30 algavas mängus Iisraelile.