16. juulil Tartu Kutsehariduskeskuse puuriväljakul toimuvale 5 on 5 tänavakorvpalliturniirile kutsutakse osalema parimaid Eesti linnade korvpallivõistkondasid, kus meeskonnad saavad jõudu katsuda ka välismaiste külalisvõistkondadega.

Ürituse peakorraldaja Heiko Rannula sõnul toimub turniir vabas õhus „newyorgilikus“ õhkkonnas, kus lisaks korvpallivõistlusele saab näha pealtpanekuvõistlusi, viskevõistlusi, lisaks ka erinevaid show-üritusi pealtvaatajatele ning seda kõike tuntud kodumaiste DJ`de muusika saatel. „Silmailu pakuvad Rocki tantsutüdrukud ja plaate keerutab DJ Möls“ sõnas Rannula.

„HOOP Challenge 2011“ pressiesindaja Ivo Kallasmaa sõnul on eesmärk taaselustada linnadevaheline korvpalliturniir uue kvaliteedi ja õhkkonnaga, mis on mõeldud tõelistele korvpallisõpradele tõeliste korvpallisõprade poolt. „Üritust korraldavad oma ala asjatundjad ja kogemustega korraldajad. Turniiri eesmärgiks on välja selgitada parim Eesti linn ja piirkond ning anda võitjatele vastav tiitel“ sõnas Kallasmaa.