Kalev/Cramo curlingu meistrivõistlustel kuulus esikoht meeskonnale koosseisus Gregor Arbet (kapten), Rain Veideman, Indrek Kajupank ja Curtis Millage. Poolfinaalis alistati tulemusega 9 : 1 võistkond, kuhu kuulusid Frank Elegar (kapten), Ty Abbot, Alar Varrak ja Kristjan Kitsing.

Finaalis võeti võit 2 : 1 meeskonna vastu, kes mängis koosseisus Kristo Raudam (kapten), Martin Müürsepp, Priit Lehismets ja Kaarel Sibul.

Pronksilahing jäi viiki tulemusega 1 : 1. Neljandas meeskonnas mängisid Tanel Sokk (kapten), Kristjan Makke, Devin Gibson ja Rait Käbin, kes poolfinaalis olid kaotanud tulemusega 2 : 5.

BC Kalev Cramo korvpallureil aitasid esimesi samme curlinguradadel teha valitsevad Eesti naiste meistrid Maile Mölder ja Marju Velga. Eesti naiskonnal õnnestus möödunud Euroopa meistrivõistlustel tõusta B-divisjonist A-divisjoni ning seega mängitakse tuleval aastal Euroopa kümne tugevaima naiskonna seas.

Kalevi peatreeneri Alar Varraku sõnul on plaanis ka edaspidi üritused, mis toovad korvpallurid veidi rutiinist välja. „Sellised üritused aitavad kaasa veelgi parema meeskonna tunde tekkimisele ning lisavad veidi vürtsi korvpallurite igapäevasse ellu.“

Võitnud curlingu meeskonna liikme Indrek Kajupanga sõnul on tegemist üllatavalt hasarti tekitava alaga. Curtis Millage lisas, et temaga võib kindlasti nelja aasta pärast olümpial arvestada ning võimalusel esindaks ta Eesti meeskonda.