Lisaks mängumeestele, kes Läti vastu väljakule jooksid ning teises kohtumises lõunanaabritele ka koha kätte näitasid, olid kaasa löömas ka koondise põhimehed Rain Veideman ning Sten-Timmu Sokk. Nemad koondise vormi Taani vastu siiski selga ei tõmba.

Koondise peatreener Sokk tunnistas, et kümnepäevane treeningtsükkel Läti ja Taani mängude vahel on mängumehi paremaks teinud. "Jõudu on juurde tulnud ja kaitses mängivad mehed kindlasti paremini. Ka meeskondlikult saadakse üksteisest kindlasti paremini aru," rääkis Sokk homse mängu eel Delfile.

B-koondise jätkuv eesmärk on loomulikult enda näitamine ja seda nii, et koputada tugevalt ka rahvuskoondise uksele. "Hea meel on, et kõik mehed on läbi proovitud ja kõigist on pilt ees. Osad on paremad kui teised ja iga päev käib tõestamine. Aga üks asi on trennis tõestamine, teine on mängus. Valusaid mänge saab neil veel olema. B-koondis ei tohi kedagi alahinnata" lausus Sokk.

Eesti korvpallikoondis kohtub Taaniga laupäeval kell 20 Viljandis ja pühapäeval kell 16 Tartus. Delfi TV vahendab mõlemast mängust otsepilti.