Soku arvates saab edasipääs selgeks alles viimases voorus, kui Rock mängib võõrsil Južnõi Himikuga. "Millegipärast kardan, et järgmisel kolmapäeval on see õige mäng. Kui kellegi teise peale jääd lootma, siis tavaliselt asjad ei õnnestu. Ikka ise tuleb need asjad lõpuks paika panna," avaldas Sokk arvamust pärast 92:75 võitu Küprose klubi Nicosia ETHA üle.

Sokk toetas võidumängus meeskonda 5 punkti ja 7 resultatiivse sööduga. Võimsa viskepartii esitas Gert Dorbek, kes tabas kaugviskeid 5/5, kogudes lõpuks 21 punkti. "Eks meie mäng on kaugvisetele natuke rohkem rajatud. Meil on ainult üks "kapp" korvi all. Kui kaugvisked lähevad, siis tuleb mujalt ka. Nii ta on. Vahepealsetes mängudes me ei saanud sisse, viimased mängud oleme saanud. Loodame, et hea tendents praegu jätkub," kommenteeris Sokk.

L-alagrupi teine 5. vooru kohtumine peetakse täna. Algusega kell 18 võõrustab Južnõi Himik Utena Juventust. Ukraina meeskonna võidu korral kindlustab Rock alagrupist edasipääsu, leedulaste võidu korral pannakse edasipääsejad paika viimases voorus.