"Vene pani omad ikka ära. Mind ajas natuke vihale see, et ta pani enne mind ära," aasis Jõesaar vastaste ridadesse kuulunud kolleegi kallal. "Kahjuks algas debüüt kaotusega, aga mis seal ikka. Tuleb järeldused teha enda mängu kohta, vähe enesekindlamalt mängida."

Kergest vigastusest parenenud Jõesaar sai väljakule esimese veerandaja lõpus ning minuteid kogunes lõpuks 14. Peatreener usaldas teda ka kohtumise otsustavatel hetkedel kui viie veaga langes pingile Tenerife esimene valik väikese ääre positsioonile Nico Brussino. Paar minutit enne kohtumise lõppu sai Jõesaar vabalt visata kolmest, aga pall sisse ei kukkunud. Tabamus vähendanuks kaotusseisu ühele punktile ning mine tea, võib-olla võinuks päästa ka mängu.

"Rünnaku poole pealt jäin täna hätta. Võib-olla oli ebaõnne ka, et pall ei jõudnud väga palju minuni. Kui paar korda vabalt visata sain, oleks pidanud ära panema," märkis liiga debütant enesekriitiliselt.

Pärast Barcelona alistamist on Tenerife teeninud koduliigas kolm järjestikust kaotust Burgoselt, Zaragozalt ja Gran Canarialt. Liigatabelis ollakse 12 võidu ja 10 kaotusega kaheksandad.