"Kõiksugu ideed raha leidmiseks oleme juba ära kasutanud ja ootame huviga, mida uus president suudab. Kui pika käega ta meid toetada tahab ja saab. Eks me üritame mõistagi ka ise hakkama saada ja seni olemegi saanud. Aga reaalsus on see, et aasta aastalt läheb toimetulek aina raskemaks. Väga visa hingega oleme," kommenteeris Pärnu korvpallielu eestvedaja Mait Käbin.

Teised probleemid rahamurde varjust väga välja ei pääsegi. "Ma olen selles varjus nii sees, et ma ei näegi sealt välja. Kõik aur läheb püramiidi hoidmisele. Just nimelt finantsolukord ja esindusmeeskond," tunnistas Käbin kroonilist rahamuredega silmitsi seismist.

Üsna olematu on Pärnu esindusklubile, kes jõudis karikavõistluste Final Fouri ka linna tugi. Omavalitsus toetab Pärnu Sadama korvpallimeeskonda hooaja peale 10 000 euroga, mis on terve võistkonna ülalpidamiseks tõeline pisku. Siit üleskutse linnajuhtidele - avagem silmad ja panustage sporti. Eriti Pärnu Sadama sarnastesse meeskondadesse, kus mängib suur hulk omakasvandikke.