Võrreldes möödunud aastaga on meeskond üpris uut nägu. Vanade tegijate kõrval harjutavad hetkel tervelt neli uut võõrleegionäri. Kui möödunud nädalal saabunud Frank Elegari ning Ty Abbotti kohta oli veel vara hinnangut anda, siis varem kohal olnud Derek Glasser ning Gary Wilkinson said peatreenerilt kiita. "Wilkinson on väga kindla peale minek. Glasseriga pean vaatama mängu olukorda, kuna ta on kaua eemal olnud. Mängumehena on ta kihvt, ta annab neid sööte ja ta tõmbab mängu laiali. Kui konditsiooni korda saab, on tast mängumeest küll."

Lisaks võõrleegionäridele mängib meisterklubi ridades tuleval hooajal ka kolm uut noormängijat - Kristo Mangelsoo, Toomas Raadik ning koondises debüüdi teinud Martin Dorbek. "Kristo Mangelsoo on väga huvitav ja perspektiivikas kuju, aga peab palju vaeva nägema. Noori võib eestikatel palju mängitada. Toomas Raadikul on väga positiivne suhtumine ja mees tahab."

Ka on Kalev/Cramo vormi pärast Saksamaal veedetud aastat selga tõmmanud Rait Keerles. "Mina olen Raidist alati lugu pidanud ning peale Saksamaal veedetud aastat on ta veel professionaalsemaks läinud."

Vaata, mida Kuusmaa uutest meestest, Gregor Arbetist, konkurentidest ning peagi algavast hooajast rääkis: