Tartul alustasid teist poolaega Vallo Allingu, Tanel Kurbas, Sten-Timmu Sokk, Silver Leppik ja Valmo Kriisa.

"Võtan enda peale selle, et see koosseis, kes meil kolmanda veerandaja alguses väljakul oli, ei sobinud. Alustasin nelja väikse ja ühe pikaga. Ning vahetustega muutsin olukorra meeste jaoks veel keerulisemaks. Oleme sellise koosseisuga varem treeningul mänginud, kuid see ei toiminud täna nii, nagu mina tahtsin," lausus Kullamäe. "Eks Kalevgi viskas väga enesekindlalt. Dorbek ja Arbet viskasid ilusti üle käe. Kui sellised visked raskel hetkel sisse lähevad, ongi meil raske. Müts maha nende ees!"

Tartu peatreener tunnistas veel, et tema hoolealused jäid Kalev/Cramo tsentri Bamba Falliga hätta. "Vastasel on korvialune jõud 2.17 pikk. Bamba pikad käed tegid Bill Amise võib-olla natuke ebakindlaks," lisas Kullamäe, kelle tegi pisut murelikuks ka Amise füüsiline vorm.

"Füüsilise vormi taha meil muidu midagi ei jäänud, aga Billil olid küll ilmselged probleemid - see teeb murelikuks. Ning ka Marek (Doronin) küsis vahetust. Aga tema puhul oli ka teada, et ta pole nii palju treeninud ning oleme teda hoidnud. Vaatame, mis homne päev toob. Meie mäng on suuresti tema ümber üles ehitatud, kuid ma ei välistaks võimalust, et ta ei pruugigi selles seerias enam mängida."